Sorrejats Vall
Restauraci i Neteja de superfcies
Tel:936 767 324 659 76 86 92

MENU

Sorrejat de façanes o parets

El sorrejat o doll de sorra proporciona un resultat òptim quan és utilitzat per conservar i netejar façanes de ...

Sorrejat de sostres

Restauració de tot tipus de sostres: sorrejat de bigues de fusta, sorrejat de revoltons ceràmics, sorrejat de ...

Decapat fusta

Amb el tractament de sorrejat es poden tractar la majoria de superfícies de fusta. En moltes ocasions van lligades ...

Decapat metall

A través del procés de sorrejat o granallat amb suports metàl•lics s’aconsegueix un decapat idoni per a ...


Restauració de monuments

Es un orgull per Sorrejats Vall contribuir a la restauració de monuments, on el procés de sorrejat o doll de ...

Sorrejat d'embarcacions

El procés de sorrejat per al manteniment dels bucs de les embarcacions és molt utilitzat per eliminar pintures ...

Neteges de sinistres per incendis

El sorrejat és un tractament adequat per les superfícies que han patit un sinistre per incendi. Permet eliminar ...

Neteges de grafits

SORREJATS VALL mitjançant el sorreig amb abrasius es poden tractar diferents superficies per:L'eliminació de ...Som una empresa dedicada al sorrejat amb abrasius, que disposa d'equips de projecció mòbils que ens permet en dur a terme tot tipus de sorrejats.

El sorrejat és un procés molt utilitzat en la restauració, un camp en que Sorrejats Vall hi tenim una dilatada experiència. Gràcies a aquesta experiència, podem dur a terme la restauració de tot tipus de superfícies mitjançant el sorrejat. De fusta (portes, bastiments, bigues...), pedra (façanes, murs, estàtues...) o estructures metàl·liques.

Els nostres equips de projecció d'abrasius permeten aconseguir resultats òptims en una àmplia varietat d'aplicacions, que van des de la neteja precisa i delicada en monuments, decapats de fusta, mobiliari fins al sorrejat o granallat de façanes, i metalls.

Un dels aspectes més importants per a la realització d'un sorrejat òptim, és conèixer la resistència de la superfície, i regular la capacitat d'abrasió a cada moment. A Sorrejats Vall, els compressors generen el caudal d'aire òptim, que juntament amb l'aplicació dels abrasius adequats, i les granulometries apropiades a cada cas, ens permeten obtenir el resultat més adient a la superfície que s'ha de restaurar.

Una opció a tenir en compte en aquells casos en que s'hagi d'evitar la pols, és que també podem projectar l'abrasiu conjuntament amb aigua.

Garantim que amb el sistema de neteja mitjançant el sorrejat amb abrasiu aconseguim uns acabats òptims, una execució ràpida, i un cost reduït.

Sorrejats Vall Sorrejats Vall

www.construccionsvall.com
CONSTRUCCIONS VALL FONOLLOSA, S.L. • Av. Montserrat 104 • 08250 • Sant Joan de Vilatorrada • Barcelona • Tel: 936 767 324 / 659 76 86 92 • E-mail:sagfsdginfo@sagfsdgsorresagfsdgjatsvsagfsdgall.csagfsdgom
YouTube